Over Bjorn Janssen Dakwerken

Uw betrouwbare partner bij aanleg, onderhoud en reparatie van nieuwe of bestaande dakbedekkingen!

Wie we zijn

Bjorn Janssen Dakwerken is uw betrouwbare partner wanneer het aan komt op diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en uitvoeren van reparaties aan pannendaken, bitumendaken, dakkapellen en lood-zinkwerken. Naast jarenlange ervaring zorgen wij er door middel van het volgen van diverse trainingen en cursussen bovendien voor dat onze kennis van materialen en technieken continue up-to-date blijft.

U kunt rekenen op ons vakmanschap bij het realiseren van uw nieuwe dak en tevens bij reparatie-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw huidige dakbedekking.

Wat we doen

Op het gebied van dakwerkzaamheden bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren in de regio Sittard, Maastricht en Heerlen. Naast bijvoorbeeld het realiseren van een compleet nieuw dak kunt u ook denken aan aanpassingen of reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan uw bestaande dak.

Vaak wordt een dak zonder lekkages als vanzelfsprekend ervaren, dit blijkt in de praktijk echter helaas niet altijd zo te zijn. Een lekkage is bijzonder vervelend kan diverse problemen met zich meebrengen. Wanneer u kiest voor Bjorn Janssen Dakwerken als uw dakdekker hoeft u zich daar echter geen zorgen over te maken. Wij garanderen vakmanschap en service!

Onze werkwijze

Bjorn Janssen Dakwerken werkt altijd op basis van de beste technieken en materialen waardoor wij garantie kunnen bieden op het door ons geleverd werk. Daarnaast leveren wij op geleverd werk deskundig advies over preventief onderhoud zodat u er jarenlang plezier van heeft en houdt. Heeft u vragen en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bjorn Janssen Dakwerken denkt graag met u mee!

Wij nodigen u uit om middels het contactformulier of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij gaan vervolgens met u aan tafel zitten om uw wensen en de diverse mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan ontvangt u van ons, geheel vrijblijvend, een passende en gedetailleerde offerte.

Klanten aan het woord

Onlangs een compleet nieuw dak laten aanleggen door Bjorn Janssen Dakwerken. Een prachtig resultaat met een uitstekende afwerking. Wij zijn ontzettend tevreden over de professionele werkwijze waarbij alles conform afspraak is uitgevoerd. Dit maakt dan ook dat wij het werk van Bjorn Janssen bij iedereen kunnen aanbevelen!

Fam. Kusters, Sittard

Bjorn bedankt voor je professionele en vakkundige service! Ik ben heel erg te spreken over het door jou geleverde werk en krijg uit mijn omgeving veel positieve reacties. Ga vooral zo door!

J. Goossens, Bunde

We werken uitsluitend met de beste kwaliteitsmaterialen