Lood- / Zinkwerken

Bij aanleg of reparatie van lood- / zinkwerken kunt u rekenen op onze professionele dienstverlening!

Nieuwbouw lood- / zinkwerken

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van diverse lood-zinkwerken. Lood en zink zijn betrouwbare en veelgebruikte kwaliteitsmaterialen welke onder andere gekenmerkt worden door een uitstekende waterdichtheid. Het gebruik van deze materialen in uw dakbedekking kent een aantal interessante voordelen:

  • Toepasbaar bij allerlei dakvormen
  • Duurzaam
  • Waterdicht
  • Lange levensduur
  • Mooie uitstraling

Kwaliteit en lange levensduur

Lood wordt vaak toegepast om een waterdichte verbinding te creëren met het dak. Zink wordt veelal gebruikt bij het aanleggen van dakgoten en de hemelwaterafvoer. Daarnaast kan zink worden gebruikt als afwerkingsmateriaal voor de boeiboordbekleding bij bijvoorbeeld een dakkapel of een bitumineuze dak. De kwaliteit en de lange levensduur van zink maakt het tot een materiaal dat erg aantrekkelijk is om bij de afwerking van dakkapellen of andere kleine daken toe te passen.

Bjorn Janssen Dakwerken heeft ruime ervaring op het gebied van lood-zinkwerken en wij kunnen er dan ook voor zorgen dat deze materialen op een deskundige wijze binnen uw dakbedekking worden toegepast.

Vernieuwing / renovatie

Heeft u last van losgeraakte boeiboordbekleding, een dakgoot die lekt of andere lood-zink gerelateerde problemen? Dat is uiteraard erg vervelend en dit soort problemen kunt u het beste zo snel mogelijk kunt laten verhelpen om erger te voorkomen. Op Bjorn Janssen Dakwerken kunt u rekenen, wij staan voor u klaar! U kunt ons bereiken middels het contactformulier op deze website of door te bellen naar +31 (0)6 11 91 49 60. We komen bij u langs en bekijken wat er aan de hand is. Vervolgens lossen we het probleem op een vakkundige wijze voor u op zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Bekijk onze meest recente projecten