Dakkapellen

Op zoek naar betaalbare extra woonruimte? Bjorn Janssen Dakwerken helpt u graag!

Nieuwbouw dakkapellen & dakramen

Heeft u behoefte aan extra woonruimte? Dakkapellen zijn de manier bij uitstek om uw zolderkamer van extra ruimte en lichtinval te voorzien. Een dakkapel op uw zolder zorgt ervoor dat deze donkere ruimte ineens heel geschikt wordt als een extra slaap- logeer- of studeerkamer. In principe is op elk bestaand dak een dakkapel toe te passen. Bjorn Janssen Dakwerken informeert u graag over de toepasbaarheid van dakkapellen voor uw bestaande dakbedekking.

Dakkapellen in alle soorten en maten

Dakkapellen zijn leverbaar in alle soorten en maten. Het is belangrijk om naar uw woning in zijn geheel te kijken en ervoor te zorgen dat uw dakkapellen passen bij de uitstraling van uw woning. Wij realiseren complete dakkapellen op locatie waarbij u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor bijvoorbeeld een houten of kunststof raamkozijn. Tevens kunnen wij uw dakkapellen voorzien van ingebouwde, elektrische of handbediende rolluiken. Bij het laten plaatsen van een dakkapel kunt u kiezen voor een pannen- of een bitumen dak. Daarnaast zorgen wij voor een onderhoudsvrije afwerking waarbij we gebruik maken van verschillende kwaliteitsmaterialen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan materialen als: trespa, plastisol, zink en keralit.

Dakvensters en dakramen

Naast dakkapellen zijn dakvensters of dakramen een uitstekende manier om een zolderkamer geschikt te maken voor allerlei doeleinden. De extra lichtinval en de mogelijkheid tot ventilatie die met het plaatsen van een dakvenster of dakraam ontstaat, creëert tegen relatief lage kosten extra woonruimte.

Vraagt u zich af wat uw mogelijkheden zijn of bent u op zoek naar een prijsindicatie? Bel dan +31 (0)6 11 91 49 60 of gebruik het contactformulier op deze website. Wij denken graag met u mee en geven u deskundig advies.

Renovatie / reparatie dakkapellen en dakramen

Het renoveren of het repareren van uw bestaande dakkapellen of dakramen behoort ook tot onze dienstverlening. Na een uitgebreide dakinspectie kijken we in overleg met u naar een hoogwaardige oplossing voor uw huidige dakbedekking. Bij renovatie- of reparatiewerkzaamheden kunt u denken aan het verhelpen van lekkages of het opnieuw bekleden of aanleggen van uw dakkapel. Bij deze werkzaamheden gaan wij altijd zorgvuldig op zoek naar een duurzame oplossing waar u jaren op kunt vertrouwen!