Onderhoud & reparatie

Problemen met uw huidige dakbedekking? Kies voor onderhoud of reparatiewerkzaamheden door Bjorn Janssen Dakwerken!

Onderhoud & reparatie

Om de waterdichtheid en de levensduur van een bestaande dakbedekking te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud van belang. De manier waarop en de mate waarin onderhoud gepleegd dient te worden is afhankelijk van een aantal factoren. Factoren die hierin een rol kunnen spelen zijn onder andere de gebruikte materialen, het type dakdekkingssysteem en tevens de ligging van uw woning of pand. Wanneer u bijvoorbeeld in de nabije omgeving van bomen woont zal het dak sneller vervuild raken door de bladeren van de bomen.

Verleng de levensduur van uw dakbedekking

U kunt de levensduur van uw dakbedekking aanzienlijk verlengen door uw dak tijdig te laten inspecteren, te reinigen of indien nodig reparatiewerkzaamheden aan uw dakbedekking te laten uitvoeren. Bjorn Janssen Dakwerken is uw partner bij het onderhouden en repareren van:

  • Pannendaken
  • Bitumendaken
  • Dakkapellen
  • Schoorstenen
  • Dakgoten

Voorkom ongewenste problemen

Tot onze dienstverlening behoort het uitvoeren van een inspectie van uw dakbedekking, het schoonmaken van het dak en indien nodig het uitvoeren van reparaties. Hierbij kunt u rekenen op ons vakmanschap en onze deskundigheid wat er voor zorgt dat de levensduur van uw dakbedekking behoorlijk verlengd wordt. Door middel van het plegen van preventief onderhoud zorgt u ervoor dat u niet voor ongewenste problemen komt te staan. Daarnaast weet u zeker dat u zo lang mogelijk gebruik kunt blijven maken van uw huidige dakbedekking.

Wilt u uw dak laten inspecteren of wilt u onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren? Bel dan +31 (0)6 11 91 49 60 of maak gebruik van het contactformulier.

Bekijk onze meest recente projecten