Bitumendaken

Uw partner in de regio bij zowel de aanleg als bij het renoveren / repareren van uw bitumineuze dak!

Nieuwbouw bitumen daken

Bij de aanleg van een plat dak heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten dakbedekking waarbij gemodificeerde bitumen (SBS of APP) het meest gangbare materiaal in Nederland is. Een van de voordelen van een bitumineuze dakbedekking is dat het eenvoudig verwerkbaar is waardoor deze dakbedekking zelfs toegepast kan worden op de meest complexe platte en licht hellende daken. Daarnaast maken eigenschappen als een uitstekende waterdichtheid, goede hechting en eenvoudig onderhoud dat een bitumineuze dakbedekking veelal toegepast wordt wanneer men hoge en duurzame verwachtingen heeft.

SBS of APP gemodificeerde dakbanen

Bjorn Janssen Dakwerken maakt bij de afwerking van platte of licht hellende daken gebruik van verschillende dakbedekkingsmaterialen. Daarbij kunt u denken aan SBS of APP gemodificeerde dakbanen, elk met hun eigen kenmerken. Zo heeft SBS een bijzonder goede hechting en is deze tevens vanwege de soepelheid en flexibiliteit zeer geschikt voor toepassing bij de meest complexe dakvormen. Voordelen van APP dakbedekking zijn onder andere bestendigheid tegen UV-straling en hoge temperaturen. APP is relatief goedkoper en wordt veelal op grote oppervlaktes gebruikt.

Duurzame isolatie en professionele afwerking

Uiteraard zorgen wij ook voor duurzame isolatie en een professionele afwerking. Bij afwerking kunt u denken aan het aanleggen van boeiboorden, daktrimmen of een zinken afdekkap. Neemt u bij interesse gerust contact met ons op, we informeren u graag over de diverse mogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar een vakkundige oplossing.

Renovatie / reparatie bitumen daken

Bjorn Janssen Dakwerken is gespecialiseerd in het renoveren of vervangen van bestaande bitumen daken. Bij renovatie- of reparatiewerkzaamheden van uw bitumineuze dak kunnen we het complete dak vernieuwen inclusief dakbeschot.

Bekijk onze meest recente projecten