Pannendaken

U kunt rekenen op ons vakmanschap bij het aanleggen, repareren of renoveren van uw pannendak!

Nieuwbouw pannendak

Het dak boven ons hoofd, we staan er normaal gesproken niet altijd bij stil. Toch is het bij aanleg van een nieuw pannendak belangrijk dat hier op een deskundige wijze en in goed overleg met u vooraf over nagedacht wordt. Het dak is immers een groot zichtbaar onderdeel van uw woning en bepaalt mede de uitstraling van uw woning in zijn totaliteit. Bjorn Janssen Dakwerken bespreekt graag met u de diverse mogelijkheden voor uw woning of pand. Bij de aanleg van een pannendak heeft u de keuze uit bijvoorbeeld betonpannen of keramische of geglazuurde pannen, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Wij adviseren u graag zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bjorn Janssen Dakwerken heeft uitgebreide ervaring met alle gangbare soorten en maten dakpannen. Wij leveren vakmanschap en kwaliteit doordat wij met hoogstaande dakpannen van kwaliteitsmerken als Monier en Koramic werken. Uiteraard werken wij met de grootste zorg volgens de specificaties van de fabrikant. Dit resulteert in een duurzaam pannendak met een uitstekende isolatiewaarde. Langdurig en onbezorgd wonen, met een garantie van minimaal 10 jaar op het door ons geleverde werk!

Renovatie of reparatie pannendak

Bij pannendaken die al wat ouder zijn is het niet ongebruikelijk dat de dakpannen beschadigd zijn of dat er andere mankementen optreden die op langere termijn wellicht voor ongewenste problemen kunnen zorgen. Denkt u dat uw pannendak toe is aan een renovatie- of reparatiebeurt? Bjorn Janssen Dakwerken kan dit door middel van een deskundige dakinspectie voor u vaststellen. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van pannendaken en kunnen er tevens voor zorgen dat uw bestaande dakbedekking volgens hedendaagse normen wordt geïsoleerd, hetgeen weer kostenbesparend werkt op uw energierekening.

Het laten renoveren van uw huidige pannendak is in de meeste gevallen een goedkopere oplossing dan uw pannendak compleet laten vernieuwen. Voor het op een professionele wijze laten renoveren van uw pannendak bent u bij Bjorn Janssen Dakwerken in ieder geval aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat u nog lang op een duurzame manier van uw huidige pannendak kunt blijven genieten.

Wenst u meer informatie? Gebruik dan het contactformulier om met ons in contact te komen.

Bekijk onze meest recente projecten