Schoorsteen renovatie

Problemen met uw schoorsteen? Wanneer u kiest voor het vakmanschap van Bjorn Janssen Dakwerken behoren deze problemen tot de verleden tijd!

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen is een lekkagegevoelig onderdeel van uw dakbedekking, de meeste lekkages zien we namelijk vaak terug rondom de schoorsteen. Bjorn Janssen Dakwerken is uw partner in de regio Sittard, Geleen, Heerlen en Maastricht op het gebied van  schoorsteen renovatie. Het professioneel laten renoveren van uw schoorsteen voorkomt vervelende problemen die zich in de loop der tijd kunnen ontwikkelen wanneer er niet tijdig ingegrepen wordt. Renovatiewerkzaamheden aan uw schoorsteen die wij op een deskundige wijze voor u uitvoeren zijn onder andere:

  • Lood vervangen
  • Opnieuw voegen
  • Impregneren (waterafstotend)
  • Stucwerk
  • Verven

Voorkom problemen

Daarnaast kunnen wij ook uw schoorsteen in zijn geheel of gedeeltelijk afbreken en opnieuw opbouwen. Uiteraard houden wij het opnieuw opbouwen van uw schoorsteen rekening met de stijl van uw woning zodat uw nieuwe schoorsteen perfect past bij de uitstraling van uw woning in zijn geheel. Na het restaureren van uw schoorsteen behandelen wij uw schoorsteen met een waterafstotend impregneermiddel waardoor vocht geen kans meer krijgt. Het tijdig plegen van onderhoud of het laten renoveren van uw schoorsteen is een relatief eenvoudige ingreep en voorkomt grotere problemen achteraf.

Wenst u meer informatie over schoorsteen renovatie of bent u benieuwd wat voor kosten dat met zich meebrengt? Gebruikt u dan het contactformulier of bel +31 (0)6 11 91 49 60.

Bekijk onze meest recente projecten